Ring oss: 0771-338 338    |    info@sohlbergbuss.se

Boka egen buss

Här kan du boka buss hos oss, praktiskt och enkelt!

till bokning

Hyra buss Skåne

Här kan du enkelt hyra buss Skåne. Vi hjälper Er att uppfylla era behov och önskemål inför Er resa. Våra moderna bussar hämtar Er på avtalad plats och kör ert sällskap behagligt och säkert till Er destination. Vi satsar på att vara ett självklart val för alla som söker ett bussbolag i Skåne. Oavsett om ni söker ett bussbolag Skåne för en gruppresa, transfer, klassresa, idrottsresa eller konferensresa så har vi välutrustade bussar som är anpassade för Er resa.

Vi är ett företag med familjär stämning som värnar om goda kundrelationer. Allt vi gör, det gör vi med hjärtat. För oss är det viktigt att våra resenärer är utvilade och mår bra efter sin resa. Vi tar oss an våra kunders förfrågningar med glädje: alla uppdrag, oavsett storlek, är lika viktiga för oss.

Via vår hemsida är det smidigt att göra en offertförfrågan eller boka buss Skåne, fyll i dina önskemål och kontaktuppgifter och skicka in din bokningsförfrågan online. Vi anpassar såväl utrustning som storlek på bussen för att er resa ska bli behaglig och komfortabel. Om det skulle uppstå förändringar inför er resa är det tryggt att veta att vi är flexibla hela vägen. Att boka buss ska vara enkelt!

Hur kontaktar vi dig?

Bokar som:
Kontakta mig via:

Kontaktuppgifter