Ring oss: 0771-338 338    |    info@sohlbergbuss.se

Boka egen buss

Här kan du boka buss hos oss, praktiskt och enkelt!

till bokning

Boka er buss

Våra moderna bussar har högsta komfort och tar dig och ditt sällskap vart ni vill i hela Europa. Vi har i Bergkvarabuss koncernen 1 100 bussar strategiskt placerade runt om i Sverige men också verksamhet i Danmark, Norge och Tyskland. Våra chaufförer ser till att våra gäster färdas tryggt och säkert. Våra bussar är rikligt utrustade och uppfyller alla krav som ställs på moderna långfärdsbussar.

Oavsett om ni åker privat eller genom någon förening eller på företaget så löser vi uppdraget. Flexibilitet och korta beslutsvägar är vårt signum. Desto mer information vi får av deltagarantal, syfte med resan och själva upplägget så ser vi till att rätt buss och chaufför finns på plats. Behövs specialutrustning eller förtäring om ombord så hjälper vi till med det. Vi tänker enkelt och har såväl utrustning som rätt storlek av buss som ni behöver för just Er resa, och skulle det uppstå förändringar är vi flexibla ända in i sista minuten. Vi lyssnar noga på våra kunder för att ta fram lösningar som passar just era individuella behov och önskemål. Vi tar oss an alla uppdrag med glädje, inga uppdrag är för stora eller för små. Logistik och backup är viktigt när man bokar en buss och genom att Sohlberg buss är ett varumärke inom Bergkvarabuss så har vi tillgång till det stora företagets resurser om i fall problem mot förmodan skulle uppstå.

Det är enkelt och smidigt att boka eller göra en offertförfrågan här! Fyll i kontaktuppgifter med en kortfattad information om själva resan här på vår hemsida, så kontaktar någon av våra säljare er.

Hur kontaktar vi dig?

Bokar som:
Kontakta mig via:

Kontaktuppgifter