LOGGA IN

Ring oss: 0771-338 338    |    info@sohlbergbuss.se

Här vet vi att de tar hand om oss.

- Anders Svensson, IF Elfsborg
Kontakta oss
Boka egen buss

Här kan du boka buss hos oss, praktiskt och enkelt!

till bokning
 • Teater- & Konsertresor

  Vi erbjuder det senaste som visas från våra scener. I resan ingår entrébiljett och på våra flerdagarsevenemang har vi alltid centrala hotell med hög standard.

  Se våra resor
  Teater- & Konsertresor
 • Vi kan Transfer

  En bussflotta med över 100 bussar av högsta kvalitet körs av chaufförer med service och värdskap som ledord.

  Läs mer
  Vi kan Transfer
 • Idrottklubbar och lag

  Lagbussar med utrustning av högsta standard såsom DvD spelare, klimatanläggning och eluttag, de flesta bussar har även WiFi.

  Läs mer
  Idrottklubbar och lag
 • Fanresor

  Bussen tar er ända fram till arenan i tid innan matchstart och inför hemfärd står den framkörd vid arenan. Njut av matchen så löser vi resten.

  Läs mer
  Fanresor

Att se och uppleva Europa med buss blir mer och mer populärt. På Sohlbergs längre resor ut i Europa slipper man att bekymra sig om att hitta hotell, restauranger och parkeringsplats. Med väl avvägda, bekväma dagsetapper kör Sohlberg bl a till resmål som Italien, Österrike, Skottland och Holland. Med mångårig erfarenhet och bra hotellkontakter skapar vi Sohlbergs europaresor till innehållsrik och givande semesterupplevelse.

Med våra bussar i storlekar från 8 – 82 platser har Sohlberg alla möjligheter att erbjuda er förening eller klubb ett bra och prisvärt evenemang. Utöver busstransporten hjälper vi gärna till med måltidsarrangemang, hotellbokningar och hela reseupplägg. Vi har färdiga reseförslag både i Sverige och i resten av Europa, allt från en dagsresa till långresor på upptill 15 dagar. Med bra kontakter och avtal med restauranger, hotellkedjor och färjerederier kan vi ge Er ett mycket bra gruppris oavsett reslängd eller gruppstorlek. Att Sohlberg redan samarbetar med över 50 idrottsföreningar i Västsverige är ett gott betyg.

Skidresa till Cortina Hägglin

Cortina Hägglin Vår resa går till Italiens mes...

Läs mer

Vill du boka buss?

BOKA RESA

Sociala medier – Vi finns. Nästan överallt. #Sohlbergbuss var ser du oss?