Sohlberg Buss logo

Välkommen till Sohlberg Buss och Sohlberg Resor

På Sohlbergs tänker vi enkelt. Vårt mål är att erbjuda och producera smidiga och miljövänliga bussresor till mängder av orter i Sverige, Norden och övriga Europa. Du kanske vill följa med på en färdig bussresa eller om du vill att vi skräddarsyr en gruppresa för just dig och din grupp. Eller också vill du enbart boka/hyra en buss för att transportera din grupp från A till B.

Oavsett vad för bussresa du är ute efter så gör vi allt för att den skall bli så enkel, snabb och trivsam som möjligt och att ni når er valda destination säkert.

Våra färdiga resor har som gemensam nämnare att de ska bjuda på upplevelser av olika slag, oavsett om det är en trädgårdsresa, skidresa, vandringsresa, whiskyresa eller till något specifikt utflyktsmål.

För grupper så ordnar vi skräddarsydda bussresor åt både föreningar och företag. Vi arrangerar även konferensresor. Till detta finns en särskilt inredd buss med tekniska hjälpmedel så att man kan ha sitt möte på bussen samtidigt som man förflyttar sig till sitt resmål.

Bussarna på Sohlbergs är moderna helturistbussar med hög komfort. Miljötänket är högt, alla bussförare har utbildning i eco-driving.

Alla resor börjar med det första steget! Ring oss eller boka enkelt online.

Pressmeddelanden / Senaste nytt

Sohlberg + Åkrabergs resor

Åkrabergs Resor från Väröbacka har förenats med Sohlbergs fr.o.m 2013-12-01 genom att Sohlbergs har förvärvat Åkrabergs Resor. Åkrabergs resor har profilerat sig genom sina exklusiva resor med temat trädgård, växter och upplevelser.

En ny resebyrå med namnet Sohlberg Resor AB har bildats.
Reseutbuden från de båda resebyråerna slås ihop. Samtidigt kommer verksamheten breddas och utökas med nya spännande resmål.

Gunnel och Gert Svensson från Åkrabergs Resor kommer att vara kvar och fortsätter att hålla i vissa av ”sina” resor. Christina ”Tina” Feldt och Lennart Henriksson från Sohlberg Buss AB, som arbetat med reseproduktion och försäljning, går över till resebyrån Sohlberg Resor. Dessutom jobbar Janne Brink delvis med reseproduktion, övrig tid arbetar han som bussförare.

Resebyrån ägs av Sohlberg buss AB samt Sture Johansson. Sture är en ny ”spelare” som har kommit in i gänget. Han har tidigare arbetat med resor på frilansbasis i samarbete med Sohlberg buss.

www.sohlbergresor.se